WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

İnfo Yatırım: Ons altında son günlerin kazançlarının bir kısmı geri verildi

İstanbul, 16 Aralık (Hibya) – İnfo Yatırım, 4300 bölgesinin altına geçen ons altında son günlerin kazançlarının bir kısmının geri verildiğini bildirdi.

İnfo Yatırım: Ons altında son günlerin kazançlarının bir kısmı geri verildi
Paylaş:

İnfo Yatırım’ın raporunda 4300 bölgesinin altına geçen ons altında son günlerin kazançlarının bir kısmının geri verildiği aktarıldı. Raporda şu değerlendirmeler yer aldı:

“Rusya – Ukrayna barış görüşmelerinde artan iyimserlik altın talebini sınırlı da olsa geri çekti. Faizlerin de yüksek seyri altını kısa vadede baskılayan bir diğer faktör. Bugün veri akışı önemli olacak. Teknik olarak 4279 desteği üzerinde tutunma isteği olan altında bu bölge kırılmadığı sürece geri çekilme sınırlı kalabilir. 4330 ise yükselişte ana direnç olarak takip edilebilir.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.