WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Starmer: Genç erkekleri çevrimiçi kadın düşmanlarının etkisinden kurtarabiliriz

Londra, 18 Aralık (Hibya)- Birleşik Krallık Başbakanı Keir Starmer, genç kızların okulda, internette ve sosyal ilişkilerinde kendilerini güvende hissetmelerinin önemli olduğunu belirtti.

Starmer: Genç erkekleri çevrimiçi kadın düşmanlarının etkisinden kurtarabiliriz
Paylaş:

Birleşik Krallık Başbakanı Keir Starmer, genç kızların okulda, internette ve sosyal ilişkilerinde kendilerini güvende hissetmelerinin önemini açıkladı.

Başbakan Starmer, açıklamasında, “Kızımın okulda, internette ve ilişkilerinde kendini güvende hissettiği bir İngiltere'de büyümesini istiyorum. Her genç kız bunu hak ediyor ve her genç erkek zararlı kadın düşmanı etkilerden korunmalı” dedi.

Hükümetin öğretmenleri destekleyerek, kadın düşmanlığını kınayarak ve erken müdahalede bulunarak bu hedefi gerçekleştirdiğini belirten Starmer,  “Zarar başlamadan önce onu durdurabilir ve genç erkekleri çevrimiçi kadın düşmanlarının etkisinden kurtarabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bor Şeker'den fason üretim sözleşmesi

Akışın sonuna geldiniz.