WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

BakanKurum’dan tesis ve 2B mülkiyet düzenlemeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda site yönetimleri ve 2B mülkiyetiyle ilgili yeni düzenlemeleri açıkladı.

BakanKurum’dan tesis ve 2B mülkiyet düzenlemeleri
Paylaş:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamada, Tesis Yönetim Yasası ile site yönetimlerine yeni düzenlemeler getirileceğini bildirdi.

Bakan Kurum, 81 ilde 2B mülkiyet düzenlemesi kapsamında milyonlarca vatandaşın tapu edinmesinin önünü açacaklarını belirtti. Kurum ayrıca, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile tescil harici alanlara yönelik envanter çalışmasının 2026 yılı içinde tamamlanacağını açıkladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.