WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Tajani: İtalya'da nefret ve şiddete yer olamaz

Roma, 20 Aralık (Hibya)- İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Torino'da maruz kaldıkları şiddetli saldırılar nedeniyle polisle dayanışma içinde olduklarını bildirdi.

Tajani: İtalya'da nefret ve şiddete yer olamaz
Paylaş:

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Torino'da maruz kaldıkları şiddetli saldırılar nedeniyle polisle dayanışma içinde olduklarını aktardı. 

"Bu, Askatasuna'nın tahliyesinin doğru karar olduğunu gösteriyor." ifadelerini kullanan Tajani, İtalya'da nefrete ve şiddete yer olmadığını kaydetti. 

Tajani, "Sokaklarımızda terörün uçurumunu zaten yaşadık; Devlet ve kurumlar bu trajik geçmişe geri dönülmesine izin vermeyecektir." dedi. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.