WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

İç Moğolistan’ın Hetao Havzası’nda petrol üretimi 5 milyon tonu aştı

Çin’in İç Moğolistan Özerk Bölgesi’nde yer alan Hetao Havzası’ndaki petrol üretimi 5 milyon tonu aştı.

İç Moğolistan’ın Hetao Havzası’nda petrol üretimi 5 milyon tonu aştı
Paylaş:

Çin’in karada keşfedilen en derin petrol rezervine sahip Hetao Havzası’ndaki ana petrol sahalarının ortalama derinliği 5 bin  metreyi aşıyor.

İlk petrol kuyusunun Ağustos 2018’de açılmasından bu yana Hetao Havzası’nda toplam 16,13 milyar yuan (2,29 milyar dolar) değerinde petrol üretimi gerçekleşti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.