WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SPOR

Osmangazi Belediyespor ilk devreyi galibiyetle tamamladı

Arabica Coffee House Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde Osmangazi Belediyespor, evinde Düzce Belediye Spor Akademi’yi 3-0 yenerek ilk yarıyı galibiyetle kapattı.

Osmangazi Belediyespor ilk devreyi galibiyetle tamamladı
Paylaş:

Arabica Coffee House Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 17. haftasında Osmangazi Belediyespor, evinde Düzce Belediye Spor Akademi’yi 3-0 mağlup ederek ilk devreyi galibiyetle tamamladı. Yeşil beyazlı ekip, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçta setleri 25-21, 25-16 ve 25-17’lik skorlarla kazandı.

Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Karayılan, sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederek, “İkinci devre maçlarında ilk devre yaptığımız hataları yapmayarak daha üst sıralara tırmanacağımıza inanıyorum” dedi.

Başantrenör Güner Karakaya ise, “Hedefimiz Play-Off oynamak. Takım olarak gün geçtikçe daha iyi olacağız ve altyapı çalışmalarımız da devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.