WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Yerlikaya: 171 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde Jandarma ve Emniyet tarafından "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine” yönelik son 1 haftadır düzenlenen operasyonlarda 91 bin 384 litre sahte/kaçak alkollü içki ele geçirdiklerini bildirdi.

Bakan Yerlikaya: 171 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı
Paylaş:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde Jandarma ve Emniyet tarafından "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine” yönelik son 1 haftadır düzenlenen operasyonlarda 91  bin 384 litre sahte/kaçak alkollü içki ele geçirdiklerini kaydetti. 

171 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını belirten Bakan Yerlikaya, bu ürünleri ele geçirerek, sahte ve kaçak alkol üretimiyle vatandaşların canına ve sağlığına zarar verilmesini engellediklerini bildirdi. Yerlikaya, şunları aktardı:

"Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile Jandarma KOM Daire Başkanlığımız ve EGM KOM Başkanlığımız koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıkları ve Emniyet Müdürlüklerimizce yapılan çalışmalar sonucu; operasyonlar düzenledik. Sahte alkol üretimine yönelik operasyonlarımızı 81 ilimizde aralıksız sürdürüyoruz. Lütfen şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirin. Biz Gereğini Yapalım."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.