İSTANBUL (AA) - Türkiye’de 2022'nin En Beğenilen 50 CEO'su, En Beğenilen 50 CMO'su ve En Beğenilen 50 CHRO'sunun açıklanacağı Büyülü Gala Geceleri, 20-21-22 Aralık tarihlerinde Raffles İstanbul’da gerçekleştirilecek ve kazanan liderler de bu gecelerde açıklanacak.

KREA M.I.C.E.'den yapılan açıklamaya göre, Altın Lider Ödülleri, demokratik bir seçim altyapısı ile kurgulanması, her iş insanının kendi beğendiği lideri aday gösterebilmesi ve iş dünyasından geçen sene otuz binden fazla katılımın olması sebebiyle Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri olarak kabul ediliyor.

Daha kapsayıcı ve teknolojik bir ödüllendirme platformu oluşturma amacı ile "C Level" liderler için sunulan Altın Liderler Ödül Platformu'na 2021 yılında 30 binden fazla tekil oy ulaştı. 2022 senesinde ise kullanılan oy sayısı yüzde 30 artarak 46 bin 615 oldu.

İş hayatındaki tüm sektörlerin, tüm çalışan ve liderlerine açık olan ve ücretsiz olarak oy kullanılabilen yarışmada, her çalışanın sadece bir oy hakkı bulunuyor ve SMS şifre altyapısı ile mükerrer oy kullanımı engelleniyor.

Organizasyonu toplantı ve etkinlik şirketi KREA M.I.C.E. tarafından yapılan Altın Lider Ödülleri platformunda bugüne kadar tüm Türkiye’den on binlerce oy kullanıldı.

Türkiye’de iş dünyasında çalışan her bireyin katılabileceği oylamalar 25 Kasım 2022’de sona erdi ve sonrasında yapılacak değerlendirmeye göre her kategoride, en fazla oy alan liderler, 2022’nin Altın Lideri olarak açıklanacak.

Büyülü Gala Geceleri Programına göre 20 Aralık 2022’de Türkiye’nin En Beğenilen 50 CHRO’su, 21 Aralık 2022’de Türkiye’nin En Beğenilen 50 CMO’su ve 22 Aralık 2022’de Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su ödüllerini sahnede fiziki olarak teslim alacaklar, ekipleri ile birlikte geceye katılım gösterecek.

Programa göre 20 Aralık’da yapılacak olan CHRO Gala Gecesinde Nükhet Duru, 21 Aralık’da yapılacak olan CMO Gala Gecesinde Erol Evgin, 22 Aralık’da yapılacak olan CEO Gala Gecesinde ise Şevval Sam sahne alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altın Lider Ödülleri Kurucusu, KREA M.I.C.E. Kurucusu ve CEO’su Seda Mızraklı Ferik, hedeflerinin, şirketlerini her zaman daha ileriye taşımak için üstün çalışmalar gerçekleştiren C Level Liderler için, iş dünyasının tüm paydaşlarını kapsayan, teknolojik bir ödüllendirme platformu oluşturmak olduğunu belirtti.

Değişen piyasa koşullarında, şirket başarısında liderlerin özelliklerinin öne çıktığını belirten Ferik, şunları kaydetti:

"C-Level Liderler için oluşturduğumuz demokratik ve şeffaf ödüllendirme sistemimiz tüm sektörlerden büyük beğeni aldı. Katılım şartları, teknolojik alt yapı farklılığı ve gelen binlerce oy sebebi ile Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri olarak tarif edilen Altın Lider Ödülleri'nin heyecanını yürekten taşıyoruz. Şirketlerin liderlerinin bıraktıkları anlamlı izleri destekliyoruz."