WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Radman: Kovacevic’in tutuklanmasını memnuniyetle karşılıyoruz

Zagreb, 26 Aralık (Hibya)-Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic Radman, Milorad Kovacevic’in Hırvatistan’ın talebi üzerine Karadağ’da tutuklandığını belirterek, iade süreci için Karadağ kurumlarıyla temasların sürdüğünü söyledi.

Radman: Kovacevic’in tutuklanmasını memnuniyetle karşılıyoruz
Paylaş:

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman, Milorad Kovacevic’in Hırvatistan Cumhuriyeti’nin talebi üzerine Karadağ’da tutuklanmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Radman, “Hırvatistan’ın talebi üzerine Milorad Kovacević’in Karadağ’da tutuklanmasını ve bu dosya kapsamında iki ülkenin yetkili makamları arasındaki iş birliğini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.

Kovacevic’in Vatan Savaşı sırasında işlenen savaş suçlarıyla suçlandığını belirten Radman, “İadesine ilişkin olarak Karadağ kurumlarıyla sürekli temas halindeyiz” ifadelerini kullandı.

Bu gelişmenin Vatan Savaşı’nda işlenen savaş suçlarının zaman aşımına uğramadığını ortaya koyduğunu vurgulayan Radman, Hırvatistan Hükümeti’nin bu suçların soruşturulması ve faillerinin cezalandırılması konusunda iş birliğini sürdüreceğini kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Emlak Konut'un taşınmaz alımı

Akışın sonuna geldiniz.