WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Uraloğlu, Mehmet Akif Ersoy’u andı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstiklal Marşı’nın şairi Mehmet Akif Ersoy’u vefat yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.

Bakan Uraloğlu, Mehmet Akif Ersoy’u andı
Paylaş:

Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamada Mehmet Akif Ersoy’un milletin bağımsızlık mücadelesine ruh veren mısraları, sarsılmaz imanı ve vatan sevgisiyle Türk milletinin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu vurguladı. Uraloğlu, Ersoy’un “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” sözünün, milletimize yüklediği büyük sorumluluğun altını çizdi.

Bu sorumluluğun aynı bilinç ve kararlılıkla geleceğe taşınacağını belirten Uraloğlu, Mehmet Akif Ersoy’u saygı, rahmet ve şükranla yad ettiklerini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.