WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Tsahkna: Yaptırımlar Rusya’nın savaş ekonomisini zorluyor

Tallin, 27 Aralık (Hibya)- Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna, Rusya’ya yönelik yaptırımların etkisini göstermeye başladığını ve Moskova’nın savaş ekonomisinin ciddi şekilde zarar gördüğünü açıkladı.

Tsahkna: Yaptırımlar Rusya’nın savaş ekonomisini zorluyor
Paylaş:

Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna, Rusya’ya yönelik yaptırımların etkisini göstermeye başladığını ve Moskova’nın savaş ekonomisinin ciddi şekilde zarar gördüğünü açıkladı.

Rusya’nın saldırgan tutumunu sürdürdüğünü belirten Tsahkna, bu süreçte Avrupa Birliği’nin savaşın maliyetini artırmaya devam etmesi gerektiğini vurguladı. AB’nin kararlı duruşunun önemine dikkat çeken Tsahkna, yeni yaptırım adımlarının bu çerçevede hayata geçirilmesinin zorunlu olduğunu ifade etti.

Tsahkna, Rusya’ya yönelik 20’nci yaptırım paketinin en kısa sürede kabul edilmesini beklediğini belirterek, yaptırımların hem Rus ekonomisi hem de savaş kapasitesi üzerindeki baskıyı artıracağını kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İzmir Buca’daki Merdivenli Park yenilendi

Akışın sonuna geldiniz.