WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Kocaeli Valiliği’nden Marmara Denizi için fırtına uyarısı

Kocaeli Valiliği, Marmara Denizi’nde kuvvetli fırtına beklendiğini duyurdu.

Kocaeli Valiliği’nden Marmara Denizi için fırtına uyarısı
Paylaş:

Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre Marmara Denizi’nde fırtına beklendiğini duyurdu. 

Valilik açıklamasında, “30 Aralık Salı günü öğle saatlerinden itibaren rüzgarın güney ve güneybatı, akşam saatlerinden sonra ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 5 ila 7 kuvvetinde, yer yer 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, fırtınanın 31 Aralık Çarşamba günü ilk saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtildi.

Ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.