Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Viranşehir Temsilciliğinde, iş dünyasının etkin bir şekilde işlemesini sağlamak ve üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla ŞUTSO Başkan Vekili Mustafa Taş, Yönetim Kurulu Üyesi E. Sabri Akaltun, Meclis Üyesi ve Viranşehir Temsilcisi Bayram Mehmetoğlu, Meclis Üyesi Mahmut Demirel, Genel Sekreter Vekili, Oda Sicil Müdürü ve Ticaret Sicil Müdürü’nün katılımıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Viranşehir ilçesinde faaliyet gösteren mali müşavirlerle bir araya gelinerek, iş birliği olanakları, öneriler ve istekler üzerinde derinlemesine görüşmeler yapıldı.

Özellikle Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinde bulunan üyelerin Ticaret Sicil ve Oda Sicil işlemlerinin daha verimli bir şekilde nasıl gerçekleştirilebilecekleri üzerinde duruldu. Kapsamlı bir bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, işletmelerin işlerini daha etkili bir şekilde yürütebilmelerini sağlamanın imkânları ve yöntemleri ele alındı.

Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki üyeler, sunulan bilgiler doğrultusunda gerekli hazırlıkları yaparak artık işlemlerini Viranşehir Temsilciliği'nde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilecekler. Yerel iş dünyasının büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan ŞUTSO, bu toplantıda alınan kararlarla üyelerinin yanında olduğu kararlılığını bir kez daha göstermiş oldu.

ŞUTSO Viranşehir Temsilciliği üyelerine daha iyi hizmet sunma ve iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verme ve sorunlarını çözme konusunda çalışmalarını sürdürerek, bölge ekonomisinin güçlenmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.