WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Balatçık’ta yağmur suyu sorununa altyapı çözümü sağlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi’nde yağmur suyu ve atık su ayrıştırma çalışmalarıyla su baskınlarına karşı kalıcı çözüm hedefliyor.

Balatçık’ta yağmur suyu sorununa altyapı çözümü sağlandı
Paylaş:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Balatçık Mahallesi’nde yoğun yağışlar sırasında yaşanan su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur suyu ve atık su ayrıştırma çalışmalarını sürdürüyor. 

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, etaplar halinde toplam 13 kilometre yağmur suyu hattı ve 3 kilometre atık su hattı inşa ediliyor.

İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, Anadolu Caddesi etabının tamamlandığını ve özellikle “Jandarma Bölgesi” olarak bilinen alanda yaşanan su baskını sorununun bu çalışmalarla giderildiğini belirtti. 

Proje kapsamında daha önce yağmur suyu hattı bulunmayan sokaklarda yeni altyapı sistemleri oluşturuluyor.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.