WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Tekin, Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

Tekin, Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti
Paylaş:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Tekin, "Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında, Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz ve onları özveriyle yetiştiren öğretmenlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık" dedi.

Eğitimde kapsayıcılık ve medeniyet değerlerine dikkat çeken Tekin, "Önce insan diyen bir medeniyet ve geleneğin mensupları olarak, her bir bireyin ihtiyaç duyduğu nitelikli eğitime erişim imkânlarını artırmak ve çocuklarımızın yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri engelleri ortadan kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Eğitim ailesi olarak, öğrencilerimizin her türlü engeli aşabilmeleri için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin, farkındalık mesajı vererek açıklamasını, "Bu vesileyle Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’nın, toplumsal farkındalığımızın artmasına katkı sağlamasını diliyor; değerli öğrencilerime derslerinde başarılar, öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" sözleriyle tamamladı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.