WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Rönesans Gayrimenkul'ün birleşme başvurusuna onay

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin, yüzde 100 hissedarı olduğu bağlı ortaklığıyla kolaylaştırılmış usulde birleşmesine SPK onay verdi.

Rönesans Gayrimenkul'ün birleşme başvurusuna onay
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz, söz konusu yönetim kurulu kararı ve Birleşme ve Bölünme Tebliği hükümleri kapsamında hazırlanan sair başvuru dokümantasyonuyla, şirketimizin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Esentepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, şirketimiz bünyesinde kolaylaştırılmış usulde birleşme yöntemiyle birleştirilmesine onay verilmesi amacıyla söz konusu yönetim kurulu kararıyla aynı tarihte (04.11.2025) Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvurmuştu. Bu kapsamda, SPK'ya yapılan başvuru olumlu karşılanmıştır.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.