WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkanı Köse, İSTAÇ Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisini ziyaret etti

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTAÇ’a ait Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisinde incelemeler gerçekleştirdi.

Başkanı Köse, İSTAÇ Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisini ziyaret etti
Paylaş:

Giresun Belediye Başkanı Köse, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSTAÇ’a ait Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında tesisin işleyişi, evsel atıkların bertaraf süreci ve enerji üretim aşamaları hakkında yetkililerden bilgi alındı.

Tesiste, evsel atıkların enerjiye dönüştürülme süreci yerinde incelendi.

Başkan Köse’nin tesisle ilgili değerlendirmelerinde, “Doğayı koruyan, enerji üreten ve geleceğe değer katan her projeyi önemsiyoruz. Bu tesiste edindiğimiz deneyimler, Giresun için planladığımız projelere ışık tutacaktır. Yenilikçi bakış açımızla çevre ve enerji alanında neler yapabileceğimizi detaylı şekilde değerlendirecek, daha temiz ve daha yaşanabilir bir Giresun için yeni projeleri hayata geçireceğiz.” sözlerini aktardı.

Ziyaret sırasında İSTAÇ Enerji Tesisleri İşletme Müdürü Yavuz Yamak ile Enerji Yönetimi ve İş Geliştirme Müdür Yardımcısı Fatih Hoşoğlu da hazır bulundu. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.