WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Doğuş Gayrimenkul'ün 2025 yılı kiralama işlemleri

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2025 yılı kiralama işlemlerinin miktarını açıkladı.

Doğuş Gayrimenkul'ün 2025 yılı kiralama işlemleri
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, '' 2025 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama sözleşmelerimizin toplamı KDV hariç yaklaşık 56.423.422 TL olarak gerçekleşmiştir.'' denildi.
 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bakan Tekin'den yarıyıl tatili mesajı

Akışın sonuna geldiniz.