27 Eylül 01 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir’de yapılan Büyükler Vücut Geliştirme Türkiye şampiyonasında 85 kg’de Sertaç Yılmaz,Türkiye şampiyonu oldu.

 

Urfalı sporcu Sertaç Yılmaz, aralık ayında yapılacak olan Vücut Geliştirme Dünya şampiyonasında İlimizi ve Ülkemizi temsil edecek.

 

Vücut geliştirme milli takım antrenörü Mustafa Akaltun, Yaptığı açıklamada: Şanlıurfa Vücut Geliştirme takımı olarak çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Dolayısıyla bu çalışmalarımızın karşılığını da hamdusenalar olsun Sertaç evladımız Türkiye şampiyon olarak almış olduk. Sertaç evladımız Dünya Şampiyonası’nda İlimizi ve Ülkemizi temsil etme hakkını elde etti. Ben inanıyorum ki Dünya şampiyonasında Sertaç evladımız şanlı bayrağımızın göndere çektirerek bizlerin göğsünü kabartacak bir başarıya imza atacağına yürekten inanıyorum. “dedi 

 

Vücut Geliştirme Türkiye şampiyonu Sertaç Yılmaz, Gerçekten çok mutluyum Şanlıurfamızı en iyi şekilde temsil ederek Vücut Geliştirme Türkiye şampiyonu oldum. Bu elde ettiğim başarıda Mustafa hocamın (Babamın)çok ciddi emekleri var, Allahın izniyle Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’nda şanlı bayrağımızı göndere çektireceğime inanıyorum. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.