İSTANBUL (AA) - Eczacıbaşı Topluluğu çatısı altında kurulan Decoverse.com, banyo yenileme sürecini konforlu, hızlı ve pratik hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, platform aracılığıyla, Decoverse mimarlarının farklı stillerde hazırladığı 40'tan fazla hazır banyo paketine ulaşmak mümkün.

Kullanıcılar, sitede beğendikleri banyo paketi için kullanılacak ürünleri görüntüleyerek gereken tüm malzemeleri tek tıkla satın alabiliyor.

Dileyen kullanıcılar ürünleri kendi zevklerine göre farklı alternatifler ile kolayca değiştirebiliyor. Kullanıcılar site üzerinden hazır banyolar için işçilik paketleri de satın alabiliyor.

Alanında ilk olan Decoverse, her şekil ve büyüklükteki banyoya uygun, endüstriyel, sahil tarzı, modern, klasik, minimalist ve country stilinde paketler sunuyor. Kullanıcılar site üzerinden banyo yenileme işlemlerinin ne kadar süreceği ve kaç TL'ye mal olacağı gibi sorularına da yanıt alabiliyor.

Kullanıcılar, sitede bulunan "Sizi arayalım" formu ve ücretsiz "Mimara sor" butonu aracılığıyla Decoverse ekiplerine ulaşarak hazır banyolar hakkında detaylı bilgi alabiliyor.

Decoverse ekipleri, sitede yayınlanan blog yazıları, ilham veren banyo tasarım örnekleri ile kullanıcıların banyo yenileme süreçlerine "hayal etme" aşamasından itibaren dahil oluyor.