İSTANBUL (AA) - Kamil Koç, geliştirdiği multimedya uygulamasını araçlarında hizmete aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yolcukta eğlenceyi kişiselleştirme fırsatı sunan uygulamada yolcular, aracın Wi-Fi ağına bağlanıp, koltuklarındaki QR kodunu cep telefonlarından tarıyor ve indirdikleri uygulama ile 25 ulusal TV ile 14 radyo kanalının yayınını kesintisiz şekilde takip edebiliyor.

Seyahat boyunca yolculara eğlenceli ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan Kamil Koç multimedya uygulamasında yolcular, aracın Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra cep telefonlarından koltuk arkasındaki QR kodunu tarayarak http://tv.kamilkoc.com.tr adresine giriş yapıyor.

Ardından Android veya iOS üzerinden eğlencenin renkli dünyasına kapı aralayan içerikler kesintisiz şekilde izlenebiliyor. TV ve radyo yayınlarının yanında, aynı anda sunduğu internet erişimi ile rakiplerinden ayrışan Kamil Koç Multimedya uygulaması ile yolcular 25 ulusal kanalın yanı sıra 14 de radyo kanalını kesintisiz şekilde takip edebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kamil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, yolculuğu eşsiz deneyime dönüştüren bir yeniliği daha hizmete sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Dünya, son yıllarda hızlı bir teknolojik dönüşüm ve dijitalleşme süreci yaşıyor. Hayatın tüm alanlarında olduğu gibi karayolu seyahat sektörü de gelişen teknoloji ve dijitalleşmeden payına düşeni alıyor. 1990'lı yıllarda otobüslerde VHS kasetlerinden filmlerin izlenildiği günlerden bugün artık multimedya uygulamalarının hayatımıza girdiği bir dönemi yaşıyoruz. 97 yıldır sektörde yeniliklerin öncülüğünü yapan bir firma olarak, biz de bu alanda ilkleri sektöre taşımaya devam ediyoruz. Yeni hayata geçirdiğimiz Kamil Koç Multimedya uygulaması ile bu alandaki uygulamaları bir adım daha ileri taşıyor ve yolcularımız için eğlenceyi kişiselleştirme imkanı sağlıyoruz. Kamil Koç Multimedya uygulaması, TV ve radyo yayınlarının yanında, aynı anda sunduğu internet erişimi ve özgün altyapısı ile rakiplerinden farklılaşıyor ve sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kesintisiz eğlence keyfi sunan yeni uygulamamız yol arkadaşlarımız için uzun yolları çok daha renkli ve keyifli hale getiriyor, yolculuğu eşsiz bir deneyime dönüştürüyor."

Şu an için 120'nin üzerinde araçta hizmete aldıkları uygulamanın, gelecek süreçte filodaki tüm araçlarda hayata geçirilmesinin hedeflendiğini vurgulayan Kepek, bunun yanında uygulamanın içeriğinin daha da zenginleştirilmesi noktasında da çalışmaların sürdüğünü aktardı.

Kepek, "Kamil Koç olarak, Avrupa'nın en büyük şehirler arası otobüs ağı ve pazar liderliğine sahip iş ortağımız FlixBus ile bundan sonra da sektöre öncü yeniliklerimizi yol arkadaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.