İSTANBUL (AA) - Halkbank'ın "yenilikçi ve ayrıcalıklı" bir kredi kartı olarak 2012 yılında müşterilerine sunduğu Paraf, 10. yılını 6,5 milyon kullanıcısı ve kredi kartı sektörüne getirdiği yeniliklerle kutluyor.

Halkbank açıklamasına göre, 10 yılda fırsat ve kampanyalarıyla adından söz ettiren Paraf, bundan sonra da müşteri memnuniyeti hedefiyle ilklere imza atmaya devam edecek. Paraf'la Türkiye'de ilk kez yüzükle ödeme dönemi başlayacak.

Halkbank’ın "yenilikçi ve ayrıcalıklı" bir kredi kartı olarak 2012 yılında müşterilerine sunduğu Paraf, 10. yılını 6,5 milyon kullanıcısı ve kredi kartı sektörüne getirdiği yeniliklerle kutluyor.

Her segmentten müşterisinin ihtiyacına özel geliştirilmiş ürünler sunan Paraf, Cumhuriyetin 100., Halkbank'ın ise 85. yılı olan 2023'te önemli atılımlar yapmayı planlıyor.

2022'de "Paraf Üreten Kadın", "Paraf Kadın", "Paraf Premium" ve "Paraf Genç" ürünlerini hizmete sunan Halkbank, bundan sonra da yeni nesil ürünleriyle hizmet vermeye devam edecek. Müşterilerine Cumartesi Restoran İndirimi, ParafÜstü, Paraf Günüm, Artan ParafPara gibi avantajlar sağlayan Paraf, yeni yılda da yeni avantajlar sunmayı sürdürecek.

Ürün portföyünü giyilebilir teknolojilerden doğa dostu çözümlere kadar farklı alanlarda genişletmeyi planlayan Halkbank, dijital bankacılık altyapısıyla öncü olmaya devam edecek.

Paraf yeni yaşını tüm şubelerinde çalışanları ve müşterileriyle birlikte kutluyor. Paraf'ın 10. yılına özel hazırlanan kampanya kapsamında, 5-11 Aralık 2022'de 50 TL ve üzeri en az 10 adet veya daha fazla yapılacak işlemlerden en düşük tutarlısı müşterilere hediye ediliyor, Paraf müşterileri 1.000 TL'ye varan indirim kazanıyor. Bu kampanya, "İyi ki doğdun Paraf" adlı yeni reklam filmiyle tanıtılıyor.

- "Türkiye'de ilk defa yüzükle ödeme dönemini başlatacağız"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Paraf’ın önemli başarılara imza attığını belirterek, yeni nesil bankacılık uygulamaları ve sürdürülebilir bankacılığa yapacakları yatırımlarla bugüne kadar edindikleri tecrübeyi daha da ileriye taşıyacaklarını, hedeflerinin Paraf ayrıcalıklarını yeni tüketici segmentlerine açmak olduğunu kaydetti.

Arslan, "Paraf'ın bugün geldiği nokta memnuniyet verici. 10 yılda birçok ilki hayata geçirdik, önemli başarılara imza attık. Yakaladığımız bu ivmeyi önümüzdeki dönemde daha da yukarıya taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Paraf'ın 2012 yılında güçlü bir vaatle yola çıktığını aktaran Arslan, şunları kaydetti:

"10 yılda piyasaya sunduğumuz ürünler ve kullanıcılarımıza sağladığımız yeniliklerle, ayrıcalıklar sunan kart vaadimizi yerine getirdik. Paraf'ı kart pazarının önemli bir oyuncusu haline getirmek için yaptığımız yatırımların karşılığını bugün net bir şekilde görüyoruz. Özellikle esnaf ve KOBİ'lerin ihtiyaçlarını derinlemesine analiz ederek ticari kart pazarına sunduğumuz ürünler önemli başarılara imza attı. Ticari kart pazarında adet anlamında en büyük iki oyuncudan biriyiz. Hizmetlerimizi geliştirirken esnaf ve KOBİ'lerimiz başta olmak üzere tüm müşteri segmentlerimizin ihtiyaçlarına özel ve hızlı çözümler sunmaya devam edeceğiz."

Arslan, Paraf'ın dijital altyapısını ve ürün portföyünü geliştireceklerini belirterek, "Yerli ödeme altyapısı Troy iş birliğiyle hayata geçireceğimiz yeni ürünümüz Paraf RingPay ile giyilebilir teknolojiler alanına yatırım yaparak Türkiye'de ilk defa yüzükle ödeme dönemini başlatacağız. Yıllık cirosu belirli bir tutar üzerinde olan firma sahiplerine özel, üst segment ticari kredi kartı Business Plus'ı piyasaya sunacağız. Doğaya zarar vermeyen, geri dönüştürülebilen Paraf Doğal ile sürdürülebilirliği iş modelimize dahil ediyoruz. Yeni nesil bankacılık alanında yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek. Halkbank İnternet Şubesi, Mobil Şube kanallarından kartın teslimini beklemeden, online olarak alışveriş yapmaya hazır Dijital Banka Kartı ve Dijital Kredi Kartı çıkarmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.