WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Gürün-Pınarbaşı yolu yoğun kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapatıldı

Malatya Valiliği, Pınarbaşı–Malatya Karayolu’nun Gürün–Pınarbaşı arası kesiminin, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı ve kuvvetli tipi nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Gürün-Pınarbaşı yolu yoğun kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapatıldı
Paylaş:

Valilikten yapılan açıklamada Karayolları 62. Şube Şefliğinden alınan bilgi doğrultusunda; Pınarbaşı–Malatya Karayolu’nun Gürün–Pınarbaşı arası kesiminin, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı ve kuvvetli tipi nedeniyle saat 10.20 itibarıyla tüm taşıt trafiğine çift yönlü olarak kapatıldığı bildirildi.

Darende–Gürün güzergahında ise yağış bulunmadığı, yer yer tipinin etkili olduğu ve gelişmelerin yakından takip edildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

“Karayolları ekiplerince yol açma ve güvenlik çalışmaları aralıksız şekilde sürdürülmekte olup, gelişmeler yakından takip edilmektedir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından, zorunlu olmadıkça kapalı güzergahları kullanmamaları, yetkili kurumlar tarafından yapılacak duyuru ve uyarıları takip etmeleri önemle rica olunur.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.