WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Ebebek'te üst yönetim değişikliği

Ebebek Mağazacılık A.Ş'de üst yönetim değişikliği oldu.

Ebebek'te üst yönetim değişikliği
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup CEO'su Halil Erdoğmuş'un, CEO'luk görevinden ayrılma talebi, 16 Mart 2026 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere uygun bulunmuştur. Erdoğmuş, halihazırda yürütmekte olduğu yönetim kurulu üyeliği görevine devam edecek olup, Grup CEO pozisyonu ise 16 Mart 2026 tarihi itibarıyla şirketimizin organizasyon şemasında artık yer almayacaktır.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sodaş'ın sermaye artırımına SPK onayı

Akışın sonuna geldiniz.