WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Dagi'den mağaza açılışı

Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş, yeni mağaza açtı.

Dagi'den mağaza açılışı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin Muğla'nın Fethiye ilçesi Çarşı Caddesi'nde yer alan yeni mağazasının açılışı gerçekleştirilmiştir. Söz konusu mağazanın faaliyete geçmesiyle, bayilerimiz ve e-ticaret kanalı hariç olmak üzere şirketimizin toplam mağaza sayısı 88'e ulaşmıştır.'' bilgisi verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.