WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Budrys: Düşüncelerim kurbanlarla, aileleriyle ve etkilenen herkesle birlikte

Vilnius, 6 Şubat (Hibya)- Litvanya Dışişleri Bakanı Kestutis Budrys, Pakistan’daki bir camide meydana gelen patlama haberinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu bildirdi.

Budrys: Düşüncelerim kurbanlarla, aileleriyle ve etkilenen herkesle birlikte
Paylaş:

Litvanya Dışişleri Bakanı Kestutis Budrys, Pakistan’daki bir camide meydana gelen patlama haberinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu kaydetti.

Düşüncelerinin kurbanlarla, aileleriyle ve etkilenen herkesle birlikte olduğunu belirten Budrys, "Terörizmin her türüne karşı dayanışma içindeyiz." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.