İSTANBUL (AA) - Dardanel'in evcil hayvan mama markası Jazzy, 28 Eylül-1 Ekim'de 7. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün ve Aksesuar Tedarikçileri fuarı PET İZMİR 2023'e katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Jazzy, pet food sektöründeki varlığını güçlendiriyor.

28 Eylül-1 Ekim'de 7. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün ve Aksesuar Tedarikçileri fuarı PET İZMİR 2023'e katılan Jazzy, hem mamalarının tanıtımını yaptı hem de ihracat coğrafyasını genişletmeye yönelik görüşmeler gerçekleştirdi.

Jazzy fuarda, yeni markası olan "General Cat ve General Dog" kuru mamalarının tanıtımını yaptı.

Evcil hayvanlar için gerekli tüm ürünleri bir araya getiren ve 40 ülkeden 250'nin üzerinde firmanın katılımıyla düzenlenen organizasyona 30 bini aşkın ziyaretçi geldi. Dardanel, bu büyük fuarda farklı ülkelere ihracatına başladığı ve her geçen gün daha fazla tüketiciyle buluşturduğu Jazzy Evcil Hayvan Mamaları için görüşmelerde bulundu.

- Hem ıslak hem kuru mama alternatifleri Jazzy’de

Jazzy'nin yeni ürünleri General Cat & General Dog ise beslenme uzmanları tarafından, özenli formüllerle hazırlanan kaliteli bir içerik ile oluşturuldu. Her yaşa ve ihtiyaca uygun, tam ve dengeli mamalar ile hem kedi hem de köpeklere ömür boyu sağlıklı ve taptaze içerik sunuluyor.

7 farklı ürüne sahip bu serinin yavru, yetişkin ve kısır kediler için çeşitleri yer alırken köpekler için yavru ve yetişkin çeşitleri raflarda yerini almaya başlayacak.

Kedi ve köpeklerin beslenme ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilmiş olan Jazzy Cat ve Jazzy Dog yaş mamaları ise, yüksek protein ve taurin içeriyor. Vitaminlerle zenginleştirilen Jazzy yaş mamalar tahıl içermiyor, içinde koruyucu ve tatlandırıcı bulunmuyor.

Kedi ve köpeklerin sağlıklı beslenmesine katkı sağlarken, tüylerine de canlılık veriyor. Yıllık 55 milyon adet üretim kapasitesine sahip olan Dardanel Jazzy, kedi ürünlerinde 95 ve 400 gram, köpek ürünlerinde ise 400 gramlık kutularda sunuluyor.