WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Başdeğirmen’den Kadirzade Gıda’ya ziyaret

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sav bölgesinde faaliyet gösteren Kadirzade Gıda üretim tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Başdeğirmen’den Kadirzade Gıda’ya ziyaret
Paylaş:

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; belediye başkan yardımcıları ve MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Salim Nuri Güntaç ile birlikte, işletmeciliğini Eyüp Han, Özgür ve Bilge Han Kadirzade’nin yaptığı gıda fabrikasını ziyaret etti. 

Doğal meyve özleri, detoks ürünleri, nar ekşisi ve fermantasyon sirke çeşitleri dahil olmak üzere 200’ün üzerinde ürün çeşidinin işlendiği tesiste, üretim aşamaları ve istihdam konuları ele alındı. 

Başdeğirmen, "Burası çok orijinal ve temiz bir fabrika. 200'ün üzerinde insan sağlığına olumlu etki edecek, yaşam standartlarını yükseltecek çok güzel ürün üretiyorlar. Üretimlerini doğal bir şekilde yapıyorlar. Firmanın ortak kardeşleri aile şirketine Ispartalı olarak çok teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Çok güzel bir üretim tesisi olmuş” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.