WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SPOR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 71 madalya kazandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 2026 yılının ilk 40 günlük periyodunda 10 farklı branşta toplam 71 madalya elde etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 71 madalya kazandı
Paylaş:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 2026 yılı sportif faaliyetleri kapsamında farklı branşlarda dereceler elde etmeye devam ediyor. 

Yılın ilk döneminde gerçekleştirilen ulusal müsabakalarda; parayüzmede Fatma Çoban, karatede Muhammet Reşit Köse, güreşte Muhammet Mustafa Kaya, sualtı sporlarında Kaan Efe Kaya ve halterde Tuğba Kılınç kendi kategorilerinde Türkiye şampiyonu oldu. 

Takım sporlarında ise U14, U16 ve U18 futbol liglerinde grup liderliğini sürdüren kulüp, basketbol ve voleybol branşlarında da müsabakalarına devam ediyor. 

Kulüp bünyesinde yürütülen teknik hazırlıklar sonucunda dereceye giren sporcuların, önümüzdeki dönemde düzenlenecek olan Dünya ve Avrupa Şampiyonaları için milli takım kadrolarında yer alacağı bildirildi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.