Karaköprü Belediyesi kalıcı yatırımlarıyla kırsal mahalleleri kalkındırmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin girişimleriyle ilçe kırsalında ciddi hizmetler gerçekleştirilirken, kırsaldaki gençlerin konforlu alanda spor yapabilmeleri için mahallelere sentetik çim saha kazandırılıyor.

 

İlçeye bağlı İnanlı Kırsal Mahallesinde yapılan sentetik çim saha tamamlanma aşamasına gelirken, kısa süre hizmete açılarak kırsaldaki gençlerin ve çocukların hizmetine sunulacak. Kırsal mahalledeki gençler bu sahalarda köyler arası turnuvalar düzenleyip spor faaliyetleri gerçekleştirebilecek.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsala çok önem verdiklerini ve hizmet noktasında asla merkezden ayırmadıklarını dile getirerek kırsalda yaşayan çocukların ve gençlerin taleplerini de karşılamaya çalıştıklarını ifade etti.

 

Başkan Metin Baydilli, "Gençlerimiz bizim geleceğimizdir, yarına dair umut ışığımızdır. Gençlerimizi, çocuklarımızı her alanda desteklemek ve onların taleplerine yetişmek bizim önem verdiğimiz bir durumdur. Kırsaldaki gençlerimiz için de aynı şekilde çaba gösteriyoruz, onların imkanlarını daha iyi hale getirmeye gayret gösteriyoruz.

 

Birçok kırsal mahallemize sentetik çim sahalar kazandırdık ve çocuklarımız burada konforlu, temiz bir şekilde spor yapıyor, maçlarla bir kaynaşma ortamı sağlanıyor. İnanlı Mahallemize de saha sözü vermiştik ve şükür ki bu sözümüzü de tuttuk ve sahamızın yapımını bitme noktasına getirdik. Mahallemize ve kıymetli çocuklarımıza yeni sahamız hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde sentetik çim saha, çok amaçlı solon ve diğer yatırımlarını programlı bir şekilde sürdürüyor.