WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Merz: Rekabet politikası güvenlik politikasıdır

Berlin, 14 Şubat (Hibya) - Almanya Başbakanı Friedrich Merz, hava savunma ve uydu teknolojilerine yönelik projelerle savunma sanayisini canlandırdıklarını belirterek, rekabet ve güvenlik politikalarının özgürlüğe hizmet ettiğini vurguladı.

Merz: Rekabet politikası güvenlik politikasıdır
Paylaş:

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, savunma sanayisi ve teknolojik atılımlar üzerine açıklama yaptı. 

Hava savunma ve uydu teknolojilerini güçlendirmeye yönelik projelerin önceliğine değinen Merz, bu alanlardaki çalışmaların savunma sanayisini yeniden canlandırdığını ifade etti.

Güvenlik ve ekonomik rekabet arasındaki ilişkiye dikkat çeken Merz, "Rekabet politikası güvenlik politikasıdır ve her ikisi de özgürlüğümüze hizmet eder" dedi.

Başbakan Merz, derin teknoloji ve stratejik girişimlerle yapılan temaslara ilişkin, "Derin teknoloji ve SVI alanındaki girişimlerle yaptığımız değerli görüş alışverişi için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Orçay, 2025 yılını zararla kapattı

Akışın sonuna geldiniz.