GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-12-2022 09:30

Logo Yazılım’ın kariyer fırsatı sunan staj programı için başvurular başladı

15 Aralık 2022’de sona erecek olan başvurular online olarak Peoplise ve Youthall üzerinden yapılabilecek

Logo Yazılım’ın kariyer fırsatı sunan staj programı için başvurular başladı

İSTANBUL (AA) - Logo Yazılım’ın genç yeteneklere istihdam sağlamayı amaçlayan ve stajını başarıyla tamamlayan gençlere iş imkanı sunan Log-in staj programının kış dönemi başvuruları başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, üniversitelerin lisans programlarında 3. ve 4. ya da ön lisans programlarında 2. sınıflarında öğrenim gören öğrencilere yönelik LOG-in Winter staj programına ilişkin ilan yayınlandı.

15 Aralık 2022’de sona erecek olan başvurular online olarak Peoplise ve Youthall üzerinden yapılabilecek.

LOG-in Winter 2022 yılı stajyerleri Logo Yazılım’ın çalışma kültürünü deneyimleme fırsatı bulacak, iş hayatında ihtiyaç duyabilecekleri ve kendilerine uygun olarak geliştirilen eğitim programlarına katılabilecek.

LOG-in Winter staj programına başvuran adaylar teknik test (yazılım ekipleri için geçerli), genel yetenek ve İngilizce testleri, video mülakat aşamalarını tamamlanacak.

Tüm süreci olumlu olarak ilerleyen adaylar Logo Yazılım’da uzaktan gerçekleşecek kış staj programına başlamaya hak kazanacak. Programa kabul edilen adaylar, staj sürecinin başında beklenti anketine katılacak, sonrasında gölge liderlerle tanışma fırsatı bulacak ve süreç boyunca eğitimlerin yanı sıra ekiplerle projelerde görev alacak. Gölge liderlerle geri bildirim toplantıları yapacak, çeşitli sosyal faaliyetlere ve staj sonunda değerlendirme anketlerine katılacak.

Logo Yazılım her yıl gerçekleştirdiği staj programlarıyla genç yeteneklere kariyer fırsatı sunuyor. LOG-in programlarına katılan stajyerlerin büyük bir çoğunluğu kariyerine Logo’da devam ediyor. 2019 itibarıyla Logo’ya katılan tam zamanlı çalışan Log-inli sayısı 72’ye ulaştı.

ibrahim uyguribrahim uygur