WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Starmer: Yaşam maliyetini düşürmek hükümetimizin bir numaralı önceliğidir

Londra, 20 Şubat (Hibya) - İngiltere Başbakanı Keir Starmer, hükümetin hayat pahalılığıyla mücadele kapsamında attığı adımlara ilişkin konuştu.

Starmer: Yaşam maliyetini düşürmek hükümetimizin bir numaralı önceliğidir
Paylaş:

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, ülke ekonomisindeki en büyük sorunun yaşam maliyetleri olduğunu vurgulayarak, hükümetin bu alandaki hamlelerini açıkladı.

Hükümetin Nisan ayı itibarıyla yürürlüğe koyacağı ve halihazırda uyguladığı destek paketlerine ilişkin konuşan Starmer, “Ulusal Asgari Ücret ve Emeklilik Üçlü Kilidi Nisan ayından itibaren artırıldı. Tren ücretleri donduruldu. Ücretsiz okul yemekleri uzatıldı, yakıt vergisi 5 peni azaltıldı ve otobüs ücretleri 3 sterlin ile sınırlandırıldı” dedi.

Başbakan Starmer, yaptığı değerlendirmede hükümetin kararlılığına dair “Yaşam maliyetini düşürmek hükümetimizin bir numaralı önceliğidir. Değişim bir gecede olmaz ancak değişim gerçekleşiyor” diye konuştu.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.