WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Yüzyılın Konut Projesi kurası Çanakkale’de çekildi

Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Çanakkale'de gerçekleştirilen kura çekimiyle 3 bin 276 hak sahibi belirlendi.

Yüzyılın Konut Projesi kurası Çanakkale’de çekildi
Paylaş:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Yüzyılın Konut Projesi’nin kura çekiminin; Çanakkale'de Vali Ömer Toraman, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Fatih Ekmekçi, TOKİ Emlak Dairesi Başkanı Fuat Kuşçu, il protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştiği bildirildi.

Kura çekimi sonucunda 3 bin 276 hak sahibi belirlendi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.