WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Adana'da 'Yüzyılın Konut Projesi'nin kuraları çekildi

Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Adana’da gerçekleştirilen kura çekimiyle 12 bin 400 hak sahibi belirlendi.

Adana'da 'Yüzyılın Konut Projesi'nin kuraları çekildi
Paylaş:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yüzyılın Konut Projesi’nin kura çekiminin; Adana'da Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Vali Mustafa Yavuz, Adana Milletvekili Abdullah Doğru, TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Kazım Bayburt, il protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada kuranın 12 bin 400 hak sahibi vatandaşa hayırlı olması dileğinde bulunuldu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.