WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

ABD: Pasifik'te gemiye düzenlenen saldırıda üç kişi öldürüldü

Washington, 21 Şubat (Hibya) - ABD Güney Komutanlığı'na göre, ABD ordusu Cuma günü Doğu Pasifik Okyanusu'nda uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir tekneye daha saldırı düzenledi ve üç kişi öldürüldü.

ABD: Pasifik'te gemiye düzenlenen saldırıda üç kişi öldürüldü
Paylaş:

Güney Komutanlığı, X'te yaptığı açıklamada, "20 Şubat'ta, #SOUTHCOM komutanı General Francis L. Donovan'ın talimatıyla, Ortak Görev Gücü Güney Mızrağı, Terörle Mücadele Örgütü olarak belirlenmiş bir örgüt tarafından işletilen bir gemiye ölümcül bir kinetik saldırı düzenledi." dedi ve saldırıda hiçbir ABD askeri personelinin zarar görmediğini ekledi.

Trump yönetiminin uyuşturucu kaçakçılığını azaltmayı amaçladığını söylediği Güney Mızrağı Operasyonu kapsamında şüpheli uyuşturucu teknelerine düzenlenen saldırılarda en az 138 kişi öldü.

Cuma günkü tekne saldırısı, yılın kamuoyuna açıklanan altıncı saldırısı ve bu haftanın ikinci saldırısı oldu. ABD Güney Komutanlığı'na göre, ABD ordusu Salı günü Doğu Pasifik ve Karayipler'de uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı iddia edilen üç gemiye saldırı düzenlemiş ve 11 kişiyi öldürmüştü.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.