İSTANBUL (AA) - NetWork'ün dinamik etkisini şıklık ve konforla buluşturan n-denim tasarımları, smart ve sofistike görünümlere imza atıyor.

Network'ten yapılan açıklamaya göre, Nur Bilen Yavuzer'in stylingini ve modelliğini yaptığı n-denim çekiminde, denimin en smart halini yansıtan tasarımlar, gündüzden geceye şıklığı, hybrid-multi fonksiyonel styling yaklaşımıyla objektiflere yansıtıyor.

Sonbahar/kış sezonunda özgür tasarımlara hayat veren n-denim koleksiyonu, Nur Bilen Yavuzer'in metropol temposu içerisinde; hafta sonundan ofise kadar birçok alanda kombinlerine eşlik ediyor. Denim pantolon ve ceketten etek ve trençkota kadar yeni tasarımlar birbirinden çekici görünüm imkanı sağlıyor. N-denim kadın koleksiyonunda yer alan smart denimler ve ekose desenli blazer ceketlerle toplantı ve önemli buluşmalar için stil yaratılabiliyor. Akşam davetlerinde ise denim pantolon ve blazer cekete şık bir bluz veya deri ceket ve trençkotlar eşlik edebiliyor.

Erkek koleksiyonunda yer alan denim pantolon ve gömlek ikilisi ise blazer veya deri bir ceketle kombinlenirken, deri aksesuarlarla tamamlanarak farklı okazyonlara uygun hale gelebiliyor ve smart görünümlere imza atıyor. Konfor ve şıklığı bir arada sunan NetWork N-Denim Koleksiyonu, gece ve gündüz şıklık isteyenler için geniş ürün seçkisi sunuyor.