WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Özyaşar Tel'den SPK başvurusu

Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi A.Ş, bedelsiz sermaye artırımına ilişkin Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvurdu.

Özyaşar Tel'den SPK başvurusu
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin, 425.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, çıkarılmış sermayesinin tamamı sermaye düzeltmesi olumlu farklarından karşılanmak suretiyle, 319.920.000 TL artırılarak 103.200.000 TL'den 423.120.000 TL'ye yükseltilmesine ilişkin ihraç belgesinin onaylanması ve esas sözleşmenin 'şirketin sermayesi' başlıklı 6. maddesinin tadiline uygunluk görüşü verilmesi için SPK'ya 23.02.2026 tarihinde başvuru yapılmıştır.'' bilgisi verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.