WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Gürlek, 28 Şubat postmodern darbesinin mağdurlarıyla buluştu

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 28 Şubat postmodern darbesinin mağdurlarıyla “28 Şubat Hafıza ve Adalet Buluşması”nda bir araya geldi.

Bakan Gürlek, 28 Şubat postmodern darbesinin mağdurlarıyla buluştu
Paylaş:

Adalet Bakanı Gürlek, 28 Şubat postmodern darbesinin mağdurlarıyla “28 Şubat Hafıza ve Adalet Buluşması”nda bir araya geldi.

28 Şubat'ta temel hak ve özgürlüklerin kısıtlandığı, eğitim hakkının engellendiği ve insanların fişlendiği karanlık bir dönem olarak hafızalardan hiçbir zaman silinmeyeceğini belirten Bakan Gürlek, "28 Şubat, aynı zamanda milletimizin dayatmalara ve baskılara karşı sergilediği onurlu direnişin de simgesidir. Zulme ve ayrımcılığa boyun eğmeyen tüm 28 Şubat mağdurlarına selam olsun" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.