WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Doğan, Gülsan Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Gülsan Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi.

Başkan Doğan, Gülsan Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti
Paylaş:

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Gülsan Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İncelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Burası Gülsan Sanayi Sitesi. 300 dönümlük bir alan. Buradaki esnafımızı inşasını tamamladığımız Toybelen Sanayi Sitemize taşıyoruz. Bin 700 bağımsız bölümün yüzde 15’inin yıkımını tamamladık. Burada kimseyi mağdur etmeden süreci tamamlamak istiyoruz. Taşınma süreci hızlanmasıyla hafta içi de yıkım çalışmalarına başlayacağız. Tüm yıkımları en geç iki ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Esnafla yürütülen anlaşma sürecine de değinen Başkan Doğan, “Esnafımızın yüzde 85’i ile de anlaşma sağladık. Geri kalan esnafımızla ise anlaşma sürecimiz devam ediyor. Anlaşmaya varamadığımız esnaflarımız için de acele kamulaştırma kararı aldık. Anlaşma süreci ve yıkım çalışmalarının ardından burada Samsun’un en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birini hayata geçirmiş olacağız” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.