İSTANBUL (AA) - Zorlu Tekstil Grubu'nun ev tekstilindeki en güçlü markalarından biri olan TAÇ markası, bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'ın 2022 araştırmasında "Türkiye'nin Süper Marklarından biri" olarak seçildi.

Şirket açıklamasına göre, Superbrands Türkiye ofisinin Nielsen iş birliğinde yürüttüğü ve 2 bin 6 kişi ile yüz yüze görüşme yöntemi ile belirlediği "Türkiye'nin Süper Markaları" araştırmasının sonuçları açıklandı.

Buna göre, Zorlu Tekstil Grubu'nun ev tekstilindeki en güçlü markalarından biri olan TAÇ, "Türkiye'nin Süper Markaları"ndan biri oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorluteks İcra Kurulu Üyesi Fatih Dereköylü, dünyanın en önemli marka ölçümleme programı Superbrands'in yaptığı araştırmayla Türkiye'nin Süper Markalarından biri seçilmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, şu değerlendirmede bulundu:

"Elde ettiğimiz bu başarı tesadüf değil, Türkiye'nin köklü tekstil şirketlerinden biri olarak her zaman ülkemize ve insanımıza değer katacak işler yapmaya, kendimizi geliştirmeye ve dünya trendlerini takip ederek müşteri memnuniyetini sağlamaya odaklandık. Grubumuzun Akıllı Hayat 2030 strateji doğrultusunda, teknolojik yeniliklerden beslenerek ve sürdürülebilirlik odaklı projelerimizle her zaman sektöre rol model olduk.

Aynı zamanda doğa ve insandan ilham alarak tasarladığımız çalışmalarımızla, tekstil sektörünün çevre ve topluma değer yaratacak şekilde dönüşümüne liderlik ediyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların tüketiciler tarafından bu şekilde takdir edilmesi ve bize güven duymaları bizim için en büyük mutluluk. Bundan sonra da işimizi daha büyük bir aşkla yaparak, insanların hayatına dokunmaya devam edeceğiz."