WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Rusya ile Irak arasında bölgesel gelişmelere yönelik görüşme

Moskova, 4 Mart (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile İran çevresinde yaşanan gelişmeleri görüştü.

Rusya ile Irak arasında bölgesel gelişmelere yönelik görüşme
Paylaş:

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede İran çevresinde yaşanan gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Taraflar, çatışmaların bir an önce sona erdirilmesi ve durumun siyasi ve diplomatik çözüm sürecine geri döndürülmesi gerektiğini vurguladı.

Liderler ayrıca, çatışmanın tüm taraflarına sivil altyapıya yönelik saldırılardan kaçınmaları çağrısında bulundu.

Görüşmede taraflar ikili gündemde yer alan bazı güncel konuları da ele aldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Enerya Enerji, pay geri alımı yaptı

Akışın sonuna geldiniz.