WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Derince’de üreten kadınlara özel mandala çanta boyama etkinliği

Derince Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlediği mandala çanta boyama etkinliğiyle yaklaşık yüz kadını bir araya getirdi.

Derince’de üreten kadınlara özel mandala çanta boyama etkinliği
Paylaş:

Kadınların üretkenliğini ve emeğini kutlamak amacıyla gerçekleştirilen programa Derince Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan da katılarak kadınların gününü tebrik etti.

 Katılımcıların ücretsiz olarak faydalandığı etkinlikte, kadınlar hem kendi tasarımlarını oluşturma fırsatı buldu hem de keyifli vakit geçirdi.

Kendi elleriyle çanta boyayan katılımcılar, etkinlik sonunda ortaya çıkardıkları özgün tasarımlarla anlamlı bir gün yaşadı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.