WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Lahbib, İrlanda Çocuk, Engellilik ve Eşitlik Bakanı Foley ile görüştü

Brüksel, 9 Mart (Hibya) - AB Hazırlık ve Kriz Yönetimi Komiseri Hadja Lahbib, İrlanda Çocuk, Engellilik ve Eşitlik Bakanı Norma Foley ile gerçekleştirdiği ilk görüşmede, Eşit Muamele Direktifi ve İrlanda'nın AB Konseyi Dönem Başkanlığı hazırlıklarını ele aldıklarını duyurdu.

Lahbib, İrlanda Çocuk, Engellilik ve Eşitlik Bakanı Foley ile görüştü
Paylaş:

Avrupa Birliği (AB) Hazırlık ve Kriz Yönetimi Komiseri Hadja Lahbib, İrlanda Çocuk, Engellilik ve Eşitlik Bakanı Norma Foley ile bir araya geldi.

Görüşmenin içeriğine dair bilgi veren Lahbib, "İrlanda Çocuk, Engellilik ve Eşitlik Bakanı Norma Foley ile ilk görüşmemiz başarılı geçti. Eşit Muamele Direktifi ve İrlanda'nın eşitlik konusundaki Dönem Başkanlığı planlarını görüştük" dedi.

İrlanda'nın liderlik edeceği sürece ilişkin beklentilerini dile getiren Lahbib, "AB Konseyi Dönem Başkanlığı sırasında iddialı bir eşitlik programı bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bahadır Kimya'nın 12 aylık faaliyet raporu

Akışın sonuna geldiniz.