WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Orge'den proje görüşmesi

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş, Bayburt-Gümüşhane Havalimanı Projesi'ne ilişkin sözleşme görüşmelerine başladı.

Orge'den proje görüşmesi
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin, Bayburt'ta inşası devam etmekte olan Bayburt-Gümüşhane Havalimanı Projesi'nin genel elektrik işlerinin yapımına yönelik olarak verdiği 11.700.000 avro + KDV tutarındaki teklifin kabul edildiği ve ihalenin şirketimiz lehine sonuçlandığı işveren Bayburt Grup-Söğüt İş Ortaklığı tarafından bildirilmiştir. İşverenle sözleşme görüşmelerine başlanmıştır. İşin 31.12.2026 tarihine kadar tamamlanması planlanmaktadır. Sözleşme görüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyuyla paylaşılacaktır.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.