WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Özel: Çocukların ölmediği, adaletin gecikmediği bir ülke borcumuzdur

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın vefatının 12. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, çocukların yaşam hakkının korunduğu ve adaletin sağlandığı bir Türkiye inşa etme sorumluluğunu vurguladı.

Özel: Çocukların ölmediği, adaletin gecikmediği bir ülke borcumuzdur
Paylaş:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Berkin Elvan’ın ölüm yıl dönümü vesilesiyle bir anma mesajı paylaştı.

Berkin Elvan’ı anarak sözlerine başlayan Özel, "Gezi eylemlerinde biber gazı kapsülünün başına isabet etmesi nedeniyle hayatını kaybeden Berkin Elvan’ı aramızdan ayrılışının 12. yılında rahmetle anıyorum" dedi.

Toplumsal acıların ortaklığına dikkat çeken Özel, "Bu ülkede yitirdiğimiz tüm çocuklar için aynı gözyaşını döküyoruz" ifadelerini kullandı.

Gelecek nesillere karşı duyulan sorumluluğun altını çizen Özel, "Çocukların ölmediği, adaletin gecikmediği bir ülke borcumuzdur” açıklamasını yaptı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.