WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Güler, sanayi esnafıyla iftarda buluştu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sanayi sitesinde kurulan iftar sofrasında esnaflarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Güler, sanayi esnafıyla iftarda buluştu
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, Ramazan dolayısıyla, sanayi esnafı ile iftar sofrasında buluştu. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, 2 Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri yoğun katılım gösterdi.

Masaları tek tek gezen Başkan Güler, esnaflarla sohbet ederek taleplerini ve önerilerini aldı. Konuşmasında sanayi esnafının önemine değinen Güler, Ordu’nun bir üretim merkezi haline gelmesi için esnafla birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı:
“Biz büyük bir aileyiz. Ordu üst kimliği ile güzel işler yapan esnaflarımız ile gurur duyuyoruz. Üretim ekonomisi akıl ve alın terine dayanır. Sizlerle ortak çalışmalar yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarla Ordu’yu çok önemli noktalara getirebiliriz. Ekonomide ve üretimde iyi noktalara gelmek için bu birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyacımız var.”

İftar programı, dualarla açılan oruçların ardından sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.