Kültür ve sanatın kalbi Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) ana destekçisi Türk Telekom, Atakan Çelik’i AKM’de yer alan Türk Telekom Prime Lounge alanında hayranlarıyla buluşturdu. Sevenlerine imza dağıtan Atakan Çelik, etkinlik sonrası Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde rol aldığı Organize İşler Sazan Sarmalı filmini katılımcılarla birlikte izledi.

Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere hayata geçirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin sekizinci durağı olan ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ kapsamında AKM’de İstanbullulara keyifli etkinlikler sunmaya devam ediyor. 30 Eylül’den bu yana hız kesmeden devam eden festival süresince Türk Telekom, AKM’nin dış alanında kurduğu Türk Telekom Açık Hava sahnesinde sevilen müzisyenleri ve filmleri sanatseverlerle buluşturdu.

Atakan Çelik sevilen filmini katılımcılarla birlikte izledi

Şehrin havasını değiştiren ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ kapsamında ziyaretçiler, Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde konserler, film gösterimleri ve birçok eğlenceli aktiviteye katıldı. Girişimcilik ekosistemine yaptığı katkılarla yenilikçi fikirleri destekleyen Türk Telekom, girişimcilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren AKM Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi’nde gerçekleştirilen Girişimcilik Sohbetleri ile girişim ekosisteminin nabzını tuttu. AKM’de yer alan Türk Telekom Prime Lounge alanı imza günü etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz hafta Yeşilçam’ın sevilen yıldızı Hülya Koçyiğit’i sevenleriyle buluşturan Türk Telekom, bu kez başarılı oyuncu Atakan Çelik’i hayranlarıyla bir araya getirdi. Katılımcılara imza dağıtıp, keyifli bir sohbet gerçekleştiren Atakan Çelik, daha sonrasında Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde, rol aldığı Organize İşler Sazan Sarmalı filmini ziyaretçilerle birlikte izledi.

 

 

Hibya Haber Ajansı