WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Peker Gayrimenkul'den ticari ünite devralma görüşmesi

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, ticari ünite devralma görüşmesine başladı.

Peker Gayrimenkul'den ticari ünite devralma görüşmesi
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz, gayrimenkul portföyünün genişletilmesi ve aktif kalitesinin artırılması stratejisi doğrultusunda, İstanbul'un Ataşehir ilçesi 2664 ada, 30 parselde yer alan Algün Ataşehir 1. Etap Projesi kapsamındaki belirli ticari ünitelerin, Algün İnşaat'tan (Nişa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi) devralınmasına yönelik görüşmelere başlamıştır. Söz konusu işlemin gerçekleştirilmesi, ilgili bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunun tamamlanması ve tarafların bu rapor doğrultusunda belirlenecek değer üzerinde mutabakata varmasına bağlıdır. Görüşmeler devam etmekte olup, taraflar arasında henüz bağlayıcı bir anlaşma imzalanmamıştır. Konuya ilişkin gelişmeler oldukça kamuoyu bilgilendirilecektir.'' ifadesi kullanıldı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.