WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Göktaş: Otizme yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, otizmli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmanın ve toplumsal bilinci artırmanın ortak bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

Bakan Göktaş: Otizme yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında açıklama yaptı.

Otizmli bireylere yönelik kapsayıcı politikalara dikkat çeken Göktaş, "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde bir kez daha ifade ediyoruz: 'Farklılıklarımız en büyük zenginliğimiz.' Anlamak, destek olmak ve hayatı kolaylaştırmak ise ortak sorumluluğumuz" dedi.

Bakanlık olarak yürütülen çalışmalara ve toplumsal duyarlılığın önemine değinen Bakan Göktaş, "Otizme yönelik toplumsal bilinci güçlendirecek çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Farkındayız, daima yanınızdayız” ifadelerini kullandı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.